Seizoen 1

Kasteel Nemerlaer in Haaren I

Aflevering 17, 1998, 20 minuten

Een groepswandeling deze keer, op het landgoed bij jachtslot Nemerlaer. We leren over de liefdeboom. We zien de hel en de hemel bij de beek en de plek waar eigenaar Donatus van den Bogaerde in 1865 zijn eigen treinstation kreeg. René vertelt uitvoerig over de romantiek in Donatus' leven en zijn geliefde Koosje. De wandeling eindigt bij het Beeldven. Hoe dat aan zijn naam kwam?

2

Afleveringen in de buurt

Reacties

Jefbernard zei op 21 december 2019 om 19:01

Prachtige wandeling samen met Renee en Thijs. Bezonderheidje, Thijs is de zoon van mijn militaire commandant bij de luchtmacht in 1955. Renee heeft de gave om op een prettige manier iets te vertellen waardoor het boeiend blijft. Hebben genoten van deze belevenis. Deze herhaling is ook leuk voor familie en kennissen die hem gemist hebben, bedankt.

BHIC Paul zei op 3 januari 2020 om 11:03

@ Jef Bernard. Fijn dat jullie er zo van genoten hebben. Het is de bedoeling, dat het filmpje nog lange tijd hier zichtbaar zal blijven.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.