Colofon

Met enige regelmaat ontving het BHIC de vraag of het indertijd populaire programma De Wandeling van Omroep Brabant nog ergens teruggekeken kan worden. Die vraag heeft geleid tot deze website.

Met dank aan

Onze dank gaat uit naar Omroep Brabant, die de uitzendingen beschikbaar heeft gesteld voor deze website.

Ontwikkeling en ontwerp

Ontwikkeling website (interactie-ontwerp en techniek): Buro Meta

Vormgeving: Studio Tween

Disclaimer

Wij hebben ons uiterste best gedaan om de eventuele houders van auteursrechten te achterhalen. Ben je van mening dat het tonen van bepaalde fragmenten via onze website inbreuk maakt op enig recht dat jou toekomt, dan vragen we je contact met ons op te nemen. We bekijken dan graag samen met jou hoe we aan je klacht tegemoet kunnen komen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hoewel we ernaar streven correcte informatie te verschaffen, kunnen we niet garanderen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd volledig of juist is. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er sinds het maken van het programma de nodige tijd verstreken is en de getoonde situaties en geleverde informatie intussen veranderd kunnen zijn. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Contact

Wil je meer weten over de achtergrond en de totstandkoming van deze website, kijk dan ook eens op de pagina Over De Wandeling.

Heb je aanvullingen of correcties, vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via dewandeling@bhic.nl of 073-6818500.