Seizoen 1

Loonse en Drunense Duinen

Aflevering 1, 1998, 18 minuten

Volg René in zijn wandeling door de grootste zandverstuiving van Europa. Hij vertelt over de ontwikkeling van bossen en heide, flora en fauna. En over het gehucht Giersbergen, ooit bezit van Cisterciënzer nonnen uit Brussel. Ontdek hoe de mens ook uit het klapzand nog bestaansmiddelen wist te peuren.

Afleveringen in de buurt

Reacties

Chris Elbers zei op 14 maart 2020 om 20:05

Geweldig dat alle afleveringen van De Wandeling online te zien zijn! Dit programma is volgens mij het beste wat Omroep Brabant ooit heeft uitgezonden en verdient het om (weer) omarmd te worden!

BHIC Lisette zei op 17 maart 2020 om 10:18

En dat is precies de reden dat wij de afleveringen allemaal online beschikbaar hebben gesteld ;)  Bedankt voor je enthousiaste reactie, Chris en veel kijkplezier!

H.J.J.Maas zei op 27 maart 2020 om 13:29

Heb al verschillende filmpjes gezien fijn om naar te kijken b.v. over de asperge of over de bedevaart route

BHIC Lisette zei op 31 maart 2020 om 11:29

Wat leuk om te horen, H.J.J. Maas! Bedankt voor je reactie. En ook voor jou geldt natuurlijk: heel veel kijkplezier!

Sander zei op 4 april 2020 om 07:28

Wat een fantastisch idee om deze website in het leven te roepen zodat ik alle afleveringen van het beste programma wat omroep brabant gemaakt heeft weer te kunnen kijken, heb al tijden gehoopt dat het ooit op dvd zou komen maar helaas... En nu dit! Super!! Lekker even wegdromen bij 240 afleveringen, nu in deze tijd wel lekker als afleiding. Wij zijn tijd terug in Best naar lezing geweest van René bastiaanse over het rooms katholieke leven, wat kan deze man vertelllen zeg! Dat deze site maar lang mag blijven bestaan

BHIC Lisette zei op 7 april 2020 om 09:59

Bedankt voor je reactie, Sander en wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de Wandeling. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die het volkomen met je eens zijn en vooral in deze tijd ook vele afleveringen zullen bekijken. Veel plezier ermee!

Simon Claassen zei op 15 april 2020 om 12:58

Zo dankbaar dat dit er is!!

BHIC Lisette zei op 15 april 2020 om 16:08

Heel fijn dat je de afleveringen van De Wandeling zo op prijs stelt, Simon! Bedankt voor je leuke reactie. Veel kijkplezier!

Els Somers zei op 5 februari 2021 om 09:11

We keken altijd naar de wandeling. Geweldig hoe René de kijker meeneemt met zijn enthousiasme. Mijn beleving is alsof ik werkelijk met hem meeloopt. We hebben opnames op video opgenomen. Die we nu niet meer hebben. Daarom heel fijn dat we het nu online kunnen kijken. Ook het programma " Merlijn over de grens" volg ik graag. HEEL HARTELIJK dank.

BHIC Mariet Bruggeman zei op 8 februari 2021 om 15:26

Wat leuk om te lezen Els, dat we je met deze films op onze website, zo goed kunnen helpen. We wensen jullie heel veel kijkplezier bij alle afleveringen van 'De Wandeling'.

 

Harm zei op 9 juni 2023 om 22:45

Ontdek net deze geweldige afleveringen, vroeger al fan! Heerlijk om deze weer te delen met mijn kroost!

BHIC Lisette zei op 13 juni 2023 om 10:36

Wat leuk dat je er met zoveel plezier naar kijkt, Harm! En dat je de afleveringen ook aan je kinderen laat zien. Bedankt voor je reactie en veel kijkplezier!

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.