Seizoen 1

Sprang - Capelle

Aflevering 33, 1999, 21 minuten

Met cameraman Léon loopt René over de lange rechte wegen van het lintdorp, met zijn schuingeplaatste huizen. Deze vorm heeft zijn oorsprong in de middeleeuwse ontginning van het gebied. Aan de kerktoren is een legende over de beeldenstorm verbonden. Door het buitengebied eindigt de tocht bij de stationsrestauratie van de vroegere Halve Zolenlijn.

2

Afleveringen in de buurt

Reacties

Joost Vullings zei op 2 juni 2020 om 21:54

Geweldig deze aflevering: de klik tussen René en Leon levert af en toe bijzonder komische situaties op :) Spreken zij elkaar nu nog wel eens eigenlijk? Gaan ze af en toe nog een blokje om zonder camera?

Neem graag ook de gelegenheid te baat om het BHIC te danken voor het uploaden van deze beelden, heerlijk om weer door René op sleeptouw genomen te worden!

BHIC Mariet Bruggeman zei op 3 juni 2020 om 11:07

Bedankt Joost, voor je leuke reactie en voor je bedankje. Graag gedaan!

Volgens mij zien René en Leon elkaar nog steeds hoor, ik denk dat de band die zij hebben opgebouwd ook niet zomaar af te breken is.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.